Feest Vaderdag

Papa, heb je nu tijd voor mij?

vaderdag 2020 now horloge (1)

Vandaag is het Vaderdag, een dag om papa in het zonnetje te zetten. De jongens hadden allebei een mooi zelfgemaakt cadeau voor papa en we hadden een cadeau, speciaal voor thuis als papa de laptop dichtgeklapt heeft voor werk: een horloge om meer in het NU te leven samen met het gezin. 

Cadeau voor papa

Het nieuwe werken is tegenwoordig thuiswerken, voor de coronacrisis deed Frank dat weinig, hij was eigenlijk altijd bij klanten of op kantoor aan het werk. Nu zit hij fulltime thuis te werken, wat soms lastig is voor de jongens want zij zijn gewend aandacht te krijgen als papa thuis is. We hebben daar nu met ons vaderdagcadeau een slimme oplossing voor: een zwart horloge, zonder de tijd, maar met de tekst NOW.

Zodra de laptop wordt dicht geklapt voor werk, kan Frank zijn Watch NOW dragen en is de enige tijd die nog geldt: nu.

De tijd vliegt

Sinds de kinderen geboren zijn, vliegt de tijd. Gisteren waren ze nog schattige baby’s, nu zijn het jongens die leren fietsen en helpen klussen. Door alle dagelijkse beslommeringen zoals het huishouden, werk en natuurlijk onze verhuizing is het lastig om even stil te staan bij alle mooie momenten van nu. Dankzij dit zwarte horloge kan de tijd even stil staan en kunnen we af en toe weer even genieten van het bijzondere leven met onze fantastische kinderen.

Watch NOW

Frank draagt graag horloges en heeft ook een mooie collectie verzameld inmiddels, hoewel Watch NOW er precies tussen past, is het eigenlijk geen horloge. Watch NOW is een mode accessoire die ervoor zorgt dat je meer in het nu kan leven. Ik koos een stijlvol zwart exemplaar voor Frank met het fijne bandje konden we deze zo passend maken om zijn pols. Hoewel het minder praktisch kan zijn buitenshuis, is het thuis wel een mooie zichtbare reminder die ervoor zorgt dat we wat meer leven in het nu.

Watch NOW werd mooi verpakt thuisbezorgd en kon zo gegeven worden als cadeau. Je kunt de volledige collectie bekijken op de website →

vaderdag 2020 now horloge

Wij hebben Watch NOW gekregen, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.