Speciaal gemaakt om te delen en daardoor ideaal voor Valentijnsdag: appel kaneelbroodjes. Een supermakkelijk recept, maar met groots effect! Lekker warm serveren en versieren met veel suikerhartjes voor de ultieme Valentijnsdag beleving.
Bekijk ook: New York Cheesecake met Tony’s witte chocolade framboos knettersuiker →
Een tijd geleden probeerde ik voor het eerst de verpakking ‘Cinnamon Swirls’ van Danerolles, groot succes, want makkelijk gemaakt én lekker. Daarna had ik ze weer een keer in huis voor een middag met visite én een voorraad appels die op moest. De combinatie van deze kaneelbroodjes met appel bleek superlekker en dat bracht mij op het idee voor dit recept.
Doordat er kleinere en smallere kaneelbroodjes zijn gemaakt is dit een heerlijk ‘plukbrood’ waarbij je de kleine cinnamon swirls er zo af kunt ‘plukken’.
Nodig voor appel kaneelbroodjes
- Danerolles Cinnamon Swirls
- 1 appel
- suikerhartjes of andere leuke sprinkles
Recept Cinnamon Swirls met appel
Verwarm de oven zoals aangegeven op de verpakking. Snijd een appel in dunne schijfjes. Maak de verpakking open en maak volgens de verpakking de kaneelboter. Rol het deeg uit en snijd telkens smalle vierkante stukjes af. Besmeer deze met de kaneelboter en leg er een schijfje appel op. Rol deze op en zet deze rechtop in een bakvorm. Herhaal dit net zo lang totdat het deeg op is. Bak de appel kaneelbroodjes af in de oven. Als de cinnamon swirls uit de oven komen, kun je deze versieren met de suikerhartjes of andere sprinkles.
0 reacties