Mama Marike

Onze vierde zoon Noan is stilgeboren

Noan Knuffie Vosje Marike stilgeboren

Op woensdag 22 maart 2023 werd ik moeder van mijn vierde zoon. Noan Knuffie Vosje kwam te overlijden in mijn buik en op 22 maart is hij stilgeboren. Verschrikkelijk stil. 

Zwangerschapsverlies met 19 weken

Al eerder deelde ik over mijn zwangerschap van mijn vierde kindje, hoe ik worstelde met HG en hoe erg we uitkeken naar de komst van deze baby in de zomer. Helaas kwamen we terecht in een grote nachtmerrie toen op maandagochtend 20 maart bij een reguliere controle bleek dat het hartje was gestopt. Ik was op dat moment ruim 19 weken zwanger. De uren daarna waren een grote achtbaan aan emoties en dingen om te regelen en over na te denken. Uiteindelijk ben ik op woensdag 22 maart bevallen van onze zoon Noan Knuffie Vosje.

Woorden over Noan

Heel veel meer woorden heb ik momenteel niet, over deze blog doe ik al bijna drie maanden. Op Instagram lukt het soms wat meer korte woorden of beelden te delen over alles wat we hebben meegemaakt en wat ik voel. Maar het blijft moeilijk om onder woorden te brengen. Ik wil heel graag meer vertellen, bloggen ook. Maar het lukt niet op de manier die ik gewend ben. Hoewel ik wel graag praat over Noan, dan voelt hij nog ergens dichtbij. Er zijn dagen voorbij gegaan dat ik zijn naam niet hoorde en dat doet veel meer pijn dan zijn naam heel vaak horen. Want hoewel wij een zoon verloren hebben, hebben wij bovenal een zoon erbij gekregen.

Onze Noan. 

En nee, deze blog hoefde ik natuurlijk niet te schrijven als ik het niet wilde, maar de afgelopen weken heb ik gemerkt dat er toch redelijk wat mensen zijn die wel hier mee lezen, maar niet op Instagram of mijn prive Facebookpagina kijken en dus niet wisten dat onze Noan al geboren was. Vandaar dat ik het toch heel prettig vind om hier ook te delen. 

 

Foto: Shots by Sanna

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.