Eten&drinken Recepten

Noodles met vegetarische kip, mango en zoetzure saus

Een heerlijk makkelijk gerecht waar veel kinderen dol op zijn door de zoete mango en zoetzure saus. Bekijk het makkelijke recept.

Het gemak van dit recept zit in de kant-en-klare wok noodles die direct bij de groenten en de saus in de pan kunnen en niet apart gekookt hoeven te worden. Daarnaast gebruik ik kant-en-klare zoetzure saus, voor af en toe is dat gewoon lekker makkelijk en omdat ik veel verse groenten gebruik, blijft het toch best gezond.

Ingrediënten noodles met zoetzure saus en vegetarische kip

Recept makkelijke noodles met zoetzure saus

Bak in een pan de rode ui in ringen en de andere gesneden groenten naar keuze. Voeg de vegetarische kipstuckjes toe en de bevroren mango. Bak deze totdat de mango zacht gaat worden, voeg dan de zoetzure saus toe en de noodles. Bak alles kort totdat de noodles goed gemengd zijn met de groenten, de saus en de mango.

Bekijk nog meer recepten voor avondeten →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.