Kerst

De leukste originele adventskalenders 2023

Aftellen naar kerst wordt een stuk leuker met een mooie adventskalender. Er zijn tegenwoordig heel veel mooie originele adventskalenders te vinden. Ik heb de meest originele adventskalenders voor 2023 geselecteerd.

Bekijk ook de adventskalenders tips voor kinderen →

Originele adventskalenders voor kinderen

Grapat adventskalender

Ben jij dol op duurzaam houten speelgoed? Grote kans dat je het merk Grapat dan al kent. Het merk heeft allemaal mooi houten speelgoed en er zitten mooie soorten in deze kalender, verpakt ook in mooie doosjes.

Heb je deze kalender op het oog voor jouw kind of misschien wel jezelf? Wees er dan op tijd bij met kopen, want deze adventskalender is erg populair.

Je kunt de Grapat adventskalender bestellen bij ilovespeelgoed.nl →

Little Dutch adventskalender met houten speelgoed

Hoe leuk is deze adventskalender voor de kleinste kinderen? Allemaal mooi houten speelgoed verpakt in doosjes voor een winters kersttafereel. Leuk om neer te zetten op een kast, maar ook heel leuk om mee te spelen.

De kalender kan na kerst ook weer ingepakt worden en het jaar erop weer opnieuw gebruikt worden. Kinderen van die leeftijd hebben het toch niet door en vinden het waarschijnlijk alleen maar leuk.

Je kunt de Little Dutch adventskalender bestellen bij bol.com →

Hama strijkkralen adventskalender

Met strijkkralen kun je oneindig veel leuke creaties maken en dat weet het merk Hama maar al te goed. Daarom hebben ze speciaal voor kerst een adventskalender gemaakt met strijkkralen. Superleuk voor creatieve kinderen én volwassenen.

De Hama strijkkralen adventskalender bevat zowel strijkkralen als vormen.

Je kunt de Hama adventskalender bestellen bij Plein →

Playmobil adventskalender voor in bad

Waarschijnlijk ken je de adventskalenders van Playmobil voor kinderen al? Maar ken je ook al deze variant met allemaal badspeeltjes? Superleuk voor peuters en kleuters en ook handig als ze al meer dan genoeg Playmobil hebben, maar nog niet zoveel badspeeltjes.

Je kunt de Playmobil bad adventskalender kopen bij bol.com →

Originele adventskalenders voor volwassenen

Kerstboom van Jurianne Matter

Een advent boom met 24 versieringen en een houten kerstboompje om de decoraties in op te hangen. Hoe leuk is dat?! Gedurende de maand december wordt het boompje steeds voller en mooier met alle kerst hangers.

Deze advent boom is leuk voor grote kinderen of volwassenen. Houd de boom maar wel buiten handbereik van kleine kinderhandjes.

Je kunt de advent boom van Jurianne Matter bestellen bij bol.com →

Happy Soaps adventskalender

Ken je Happy Soaps al? Het merk heeft allemaal fijne zeepjes voor haar en lichaam en daar is deze adventskalender dan ook mee gevuld. Er is een variant met 24 mini’s, maar ook een luxe variant met allemaal grote producten.

De zeepjes hebben heerlijke geuren, zijn palmolievrij, vegan en niet getest op dieren. Ook fijn voor je geweten dus!

Je kunt de Happy Soaps adventskalender kopen bij bol.com →

Thee adventskalender van MyMuesli en Tree of tea

Ben jij een echte theeleut? Dan is deze adventskalender met thee van MyMuesli echt heel erg leuk. Voor 24 dagen alles voor een lekker kopje thee.

Het merk MyMuesli heeft nog veel meer leuke adventskalenders zoals een met muesli en een met havermout.

Je kunt de thee adventskalender bestellen bij mymuesli.com →

Xenos thee adventskalender

Dit is een hele fijne budgettip, want deze adventskalender kost maar 7,99. Daarvoor krijg je 24 verschillende theezakjes in een mooie kalender die weinig ruimte in neemt. Daar heeft iedere theedrinker wel plek voor toch?

Je kunt de Xenos adventskalender kopen bij Xenos →

Nespresso adventskalender met koffie

Geen theeleut, maar een echte koffiedrinker? Dan wordt je vast blij van deze mooie adventskalender van Nespresso. Gevuld met natuurlijk allerlei soorten koffiecups geschikt voor Nespresso machines en ook een mooie beker.

Er is ook een adventskalender voor de Vertuo machines van Nespresso verkrijgbaar.

Je kunt de Nespresso adventskalender bestellen bij Nespresso →

C&A sokken adventskalender

Wil jij wel een paar kerstsokken? Dan is de C&A adventskalender met 12 paar sokken een hele leuke. Er zitten in totaal 24 sokken in de kalender, samen dus 12 paar. Met allemaal leuke kerstprints.

Je kunt de C&A adventskalender met sokken bestellen bij C&A →

Happy Socks adventskalender

Wil je een heleboel vrolijke sokken? Dan moet je de Happy Socks adventskalender hebben. Er zitten zowel kerstsokken in als prints die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Natuurlijk allemaal met de welbekende kleurrijke vrolijke prints.

Je kunt de Happy Socks adventskalender bestellen bij bol.com →

The Body Shop adventskalenders

Bij The Body Shop kun je meerdere adventskalenders kopen in verschillende prijsklassen. Maar allemaal zijn de adventskalenders gevuld met fijne producten van The Body Shop.

Je kunt de adventskalenders kopen bij The Body Shop →

Lush Adventskalender

Als je wel eens in een Lush winkel bent geweest, dan weet je vast nog wel hoe lekker het daar ruikt. Een beetje van die lekkere geur in huis halen kan met een adventskalender van Lush. Er zijn drie soorten adventskalenders en allemaal bevatten ze heerlijke producten.

Enne, tip van mij: geen bad? Geen probleem, een voetbadje is ook heerlijk en zo gemaakt!

Je kunt de Lush adventskalenders bestellen bij Lush →

Voor alle Disneyfans heb ik nog een hele speciale tip voor een fantastische adventskalender, dan moet je alleen wel een flinke zak geld hebben.

Deze blog wordt aangevuld tot 1 december met leuke adventskalenders.

Deze blog bevat affiliate links, daarmee kan ik een kleine commissie verdienen zonder dat jij er iets van merkt. Supertof als jij mij op die manier wil helpen.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    LB
    november 11, 2023

    Er is ook een leuke digitale adventskalender van Lekker in je hoofd: https://lekkerinjehoofd.nu/adventskalender-2023/

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.