Mama Marike

10x best bekeken pagina’s en artikelen van 2015

logo mamalifestyle

Het afgelopen jaar was eigenlijk een raar jaar voor Mamalifestyle.nl; de site is natuurlijk op 20 juli 2015 officieel gelanceerd, maar bestaat eigenlijk al sinds 1 december 2014. En daarnaast vind je op de website ook nog eens informatie die eerder op LIVWOW.nl online stond. Daarom extra leuk om eens te kijken naar de best gelezen artikelen van 2015. 

Veel content van Mamalifestyle.nl is altijd relevant, zoals alle recepten en tips voor boeken en merken kinderkleding. Daarnaast zijn er artikelen over nieuwe collecties kinderkleding die in principe maar twee seizoenen meegaan en alle artikelen over evenementen die vaak maar één maand leven.

De best bekeken pagina’s:

Wat is er opvallend?

Opvallend in dit lijstje is het feit dat er twee artikelen al uit 2014 komen, namelijk het artikel over de Hema babyboeken en de hippe babyleggings van Flinque. Samen met het artikel over het zwart-wit vloerkleed met autobaan scoren deze artikelen erg goed via Google. De artikelen over gezond broodbeleg voor baby’s, geheime truc voor weerstand verbeteren, Yoni Care nu ook bij Etos en de shoptips voor Black Friday werden ongelofelijk goed gedeeld via social media.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie in 2016 allemaal gaan lezen en delen van Mamalifestyle.nl! Gelukkig nieuwjaar!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Nicole
  januari 2, 2016

  Leuk om te zien dat er ook artikelen uit 2014 het goed deden afgelopen jaar. Hier heb ik dat ook met wat artikelen, vooral recepten inderdaad. Die zijn ook tijdloos!
  Dat van het broodbeleg vind ik geinig om te lezen aangezien ik van De kleine keuken gezond broodbeleg aan het uitproberen ben (nou ja mijn dochter dan) en dit dus in de planning staat 😛

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.