Eten&drinken Recepten

Pompoenstamppot met vegaballetjes in teriyakisaus

pompoenstamppot met vegaballetjes

Pompoen is misschien wel de meest bekende groente van de herfst, het is ook een enorm veelzijdige groente. Deze pompoenstamppot is misschien niet heel verrassend, maar wel enorm lekker met verrassende ingrediënten. 

Bekijk ook andere recepten met pompoen →

Benodigdheden voor pompoenstamppot

  • 400 gram pompoenblokjes
  • 600 gram stamppotaardappelen
  • 50 ml teriyaki woksaus (bijvoorbeeld van Fairtrade Original)
  • 200 gram vegetarische balletjes
  • 100 gram champignons
  • verse krulpeterselie

Recept voor pompoenstamppot met vegaballetjes in teriyakisaus

Kook de aardappelen en pompoen volgens de verpakking. Zet ondertussen een wokpan op het vuur en bak hierin de vegetarische balletjes en de champignons en voeg hieraan een halve fles teriyaki woksaus toe en laat op zacht vuur warm worden. Stamp de aardappelen en de pompoen en meng deze met elkaar in 1 pan, eventueel met een scheutje melk om het wat smeuïger te maken. Voeg de vegaballetjes met champignons en saus toe op het bord.

Eet smakelijk!

Bekijk nog meer lekkere en makkelijke recepten voor het avondeten →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.