Eten&drinken Halloween Recepten

Halloween High Tea met griezelig lekkere hapjes

halloween high tea

Dol op griezelen en zoetigheid? Dan is deze Halloween High Tea waarschijnlijk echt iets voor jou! Superleuk om te maken samen met kinderen om daarna lekker samen te smullen van de griezelige snacks. 

Bekijk ook de Halloween hartige borrelplank →

Wij zijn thuis dol op Halloween – een Happy Halloween welteverstaan – en zodra de herfst begint, verandert ons huis dan ook in een schattig spookhuisje en eten we griezelig leuke en lekkere snacks. Deze Halloween High Tea past daar perfect bij en is ideaal om van te genieten bijvoorbeeld tijdens het kijken van een toffe Halloweenserie of film.

Halloween High Tea recepten & ideeën

Een echte Halloween High Tea heeft natuurlijk een aantal griezelige hapjes, maar ook kleuren zijn erg belangrijk! Denk bijvoorbeeld eens aan wit, oranje en geel of zwart en paars. Deze kleuren passen heel goed bij Halloween en kun je vaak met koekjes of snoepjes al terug laten komen in een Halloween High Tea.

Speciaal voor deze Halloween High Tea maakte ik drie verschillende dingen waarvoor de recepten elk in een andere blog te vinden zijn. Zoals de appelflappen met Jack-o’-lantern gezichten, de paarse monsterkoekjes en de rocky road met oogjes en candy corn. Je kunt de recepten hieronder vinden:

Andere ideeën van deze Halloween High Tea:

  • Marshmellows met gezichten – gemaakt met een zwarte foodstift
  • Donuts met tanden-snoepjes
  • Speciale Halloween donuts van Dunkin’ Donuts
  • Pompoen pepernoten van Hema
  • Dia de Los Muertos rozijnendoosjes van Hema
  • Speciale Halloween mini tompoucen van Hema
  • M&M’s candy corn smaak – gekocht bij Jamin
  • Echte candy corn – gekocht bij Jamin
  • Grote snoep ogen gekocht bij Lidl
  • Mandarijnen met gezichten – gemaakt met een zwarte foodstift, maar aangezien het op de schil is, kan het ook met een gewone stift

Halloween High Tea serveren

Maak van alle lekkere en leuke snacks een echte Halloween High Tea door het te serveren op een bijpassend bord of plank. De Halloween High Tea serveerde ik op een groot wit bord in de vorm van een doodshoofd, ooit gekocht bij een voordeelshop. Die hebben vaker leuke spullen voor Halloween.

Daarnaast gebruikte ik kartonnen bordjes met Halloween thema die ik heb gevonden bij Blokker, ze worden verkocht in een set met meerdere prints. Je kunt er ook nog leuke servetten met Halloweenprint bij gebruiken. Het merk Meri Meri heeft ook vaak toffe bordjes en servetten voor Halloween.

Ga jij iets van deze Halloween High Tea maken?

Deel vooral jouw creaties met deze ideeën voor een Halloween High Tea via Instagram, dat vind ik superleuk om te zien!

Bekijk nog meer toffe inspiratie voor Halloween →

Halloween high tea Halloween high tea closeup Halloween high tea donut dunkin donuts halloween high tea jack o lantern appelflap

Pinterest - halloween high tea

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.