Feest Verjaardag

Alles over het Three-rex dino feest van Senne

Al maanden had Senne het over dino’s, hij brulde als een dino en stampte regelmatig door de kamer als een dinosaurus. Zijn liefde voor dino’s werd nog groter toen we Ice Age: Dawn of the Dinosaur zagen. De indrukwekkende baryonyx Rudy en de beschermende Tyrannosaurus mamadino zorgde er definitief voor dat er een Threerex dino feest zou komen voor Senne’s derde verjaardag.

Lees ook: lekker makkelijk een dripcake versieren voor een dino verjaardagsfeest →

Three-rex slingers voor een echte dinosaurus verjaardag

Met letterslingers kun je leuke slingers maken voor een dino verjaardag. Wij hadden op de deur van de gang naar de woonkamer de tekst ‘warning dinosaurs’. In de woonkamer hing een slinger met de tekst ‘Why be yourself, when you can be a dinosaur’, een tekst die goed van toepassing is op onze dinoliefhebber.

De letterslingers maak ik altijd met een slinger van A Little Lovely Company.

Naast de letterslingers hadden we nog meer slingers door het huis hangen natuurlijk. Zoals een textiel zwart-wit slinger, houten slinger van Hema en een dino slinger van My Little Day.

Verschrikkelijk leuk vermaak voor kinderen

Er is altijd iets te doen voor kinderen bij ons thuis tijdens verjaardagen. Vaak zorg ik voor een tekenhoekje die letterlijk in het teken staat van het thema. Deze keer dus allemaal verschillende dinosaurus kleurplaten. Ik heb online naar allemaal afbeeldingen gezocht die paste bij de film ‘Ice Age – dawn of the dinosaur’ en een heleboel plaatjes van dinosaurussen.

En omdat we zoveel leuke speelgoed dinosaurssen in huis hebben, kregen deze natuurlijk ook hier een plek in de kinderhoek. Voorbeelden van toffe speelgoed dinosaurussen:

Lightbox dino party ‘Party like it’s 900000 BC’

De plank boven de bank in de woonkamer heb ik ook versierd voor deze dino verjaardag. Op de lightbox kwam de tekst ‘PARTY LIKE ITS 900000 BC’ als referentie naar de periode waarin echt dinosaurussen leefden en ja die tijdsaanduiding klopt niet helemaal, maar anders paste het niet op de lightbox.

Ook hing hier een slinger met ’threerex’ als combinatie van ’three’ en ’trex’. Daarnaast heb ik ook vintage dinosaurus afbeeldingen uitgeprint en in oude houten lijsten gezet en op een prikbord van de kringloop.

Toevallig hadden we ook nog een dino kussen liggen, die ook zijn weg naar de bank gevonden had.

Versierde sweet table dinosaurus verjaardagsfeest

Onze eettafel werd de sweet table met allemaal lekkers. Op tafel lag een tafelkleed van H&M Home uit een oude collectie. Op tafel stonden ook drie posters die ik mocht maken in samenwerking met Studentendrukwerk.

Wat er allemaal op tafel stond kun je lezen in de blog over het eten en drinken op de dino party →

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.