Kerst Recepten

Leuke ideeen voor snoepgroente bij het kerstdiner voor kinderen

5x snoepgroente kerstdiner

Het kerstdiner voor kinderen op school en de opvang komt er weer aan! Ga jij iets maken met snoepgroente voor het kerstdiner op school? Bekijk vijf leuke ideeën voor kerstdiner snoepgroente die van heel makkelijk en snel tot iets moeilijker zijn, maar wel allemaal superleuk om op tafel te zetten met kerst. En snoepgroente eten in de vorm van een kersttrein of kerstboom is veel leuker dan gewoon los, toch? 

snoepgroente kerstdiner komkommer kerstboom snoepgroente

Snoepgroente kerstboom met komkommer

Veel kinderen zijn gelukkig dol op komkommer en daar kun je heel makkelijk een kerstboom mee maken. Nog makkelijker natuurlijk met een leuk bord in de vorm van een kerstboom. Bekijk het idee en alle tips voor deze komkommer kerstboom →

snoepgroente kerstdiner snoepgroente spiesjes

Snoepgroente sterrenspiesjes

Snoepgroente aan een spiesje kun je leuk presenteren en is helemaal leuk met groente in sterrenvorm. Het rijgen aan het spiesje is even wat werk, maar kinderen kunnen misschien wel helpen. Bekijk het idee en de tips voor de snoepgroente spiesjes →

snoepgroente kerstdiner paprika kerstboom

Snoepgroente kerstboom met groene paprika

Met groene paprika kun je ook een leuke kerstboom maken. Ook leuk om te versieren met kerstballen van wortel en tomaatjes. Bekijk het idee en het stappenplan voor de kerstboom met groene paprika →

snoepgroente kerstdiner snoepgroente kersttreintje

Snoepgroente kersttreintje

Het kersttreintje van snoepgroente is waarschijnlijk wel even het meeste werk van al deze ideeën, maar hoe leuk ziet dit eruit? Misschien wil jouw kind wel helpen maken. Bekijk het idee en het stappenplan voor deze snoepgroente kersttrein →

snoepgroente kerstdiner komkommer kerstboom

Komkommer kerstboom

Makkelijk gemaakt met een kegelvorm, deze komkommer kerstboom. En extra leuk om deze door kinderen te laten versieren met kerstballen van snoeptomaatjes. Bekijk het idee en het stappenplan voor deze komkommer kerstboom →

 

Bekijk nog meer leuke ideeën voor kerstrecepten →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.